Idag är det sommar

Idag är det varmt och soligt, det ända som fattas är sommarlovet...










Bilder från helgen :)

Dumma mej

För det första: Jag har vart på träningsläger det är därför jag inte har uppdaterat bloggen så mycket...

Okej: Det ända vettiga jag har gjort idag var att plugga....jag pluggade i några timmar när jag kom hem efter lägret, sen åt jag mat, sen har jag typ suttit med mobilen eller vid datan....jag har inte packat upp mina saker som jag borde ha gjort...och jag har inte laddat över bilderna på datorn från helgen som jag borde ha gjort....+ att statistiken är så låg att man knappt vågar titta på den.....

Okej slut på alla tråkigheter, här får ni en bild att titta på tills imorgon då jag lovar att lägga upp bilder från i helgen...



Nu ska jag lägga mig i sängenn och titta på något kul på SVT play :)

God Natt!



Väldigt gammal bild...


Lights


Hej du!

Idag har vi fagat = krattat löv....det var väldigt jobbigt kan jag säga.....+ att jag har pluggat när jag kom hem så nu blir det vila! :)

Red and Blue


Rain

Idag har det regnt nästan hela dagen...

Hello you.


Heart of tree

Idag har jag pluggat med mina två kompisar.... vi har två prov nästa vecka :( Men men...det är därför jag inte har hunnit ta så många nya bilder...jag har helt enkelt inte tid....

Green Apple

Guud vad jag längtar till sommarlovet, ska gör så himla mycket kul! :)

Staden



Idag gick jag på stan med min kompis, jag köpte två tröjor, ett par jogging/mjukisbyxor och en bikini, vi ska ha simtest i skolan på Torsdag.... :(

Fråga mig inte varför jag har en ful bild på en buddah......

Cykeln.


You are the only one

Idag har jag vart i stallet och ridit min foderhäst, vi hade det super mysigt!!

Imorgon är det skola....

Ha det så bäst :)



Walk Away

Söndag idag då, det betyder att det är skola imorgon :( Som sagt så har jag 3 prov till näst nästa vecka så jag måste plugga.....så bloggen kommer i andra hand, men jag försöker uppdatera så gott det går :)



Now you're just somebody that I used to now.


Regn. Regn. Regn.



Det har regnat hela dagen och nu har det blivit dimma oxå........Vad är det för fel på värdet?

Armband.



Fredag idag, säger bara en sak: Ikväll blir det Fredagsmys.....


Ibland kommer man verkligen inte på någon rubrik...

Idag har jag vart med Matilda, vi skulle gentligen sälja New Body, fast det blev bara 10 minuters säljande...hehe....I alla fall, jag har tre prov till näst nästa vecka + en uppsats, så om jag är lite ouppdaterad så vet ni varför....:)




Nu ska jag skriva liite på min SO uppsats och sen plugga SO......

Hare gött...

Paint


Fotbollsträning

Idag har jag haft en lååång dag i skolan men en jättekuuuul fotbollsträning :) Jag har även rensat min kamera, så här kommer några bilder som är lite gamla men nya ändå ;)
Märkte nu att den blev åt sidan men men...ni får leva med det ;)

Family

Andra skoldagen efter påsklovet avklarat...x) I alla fall idag har jag haft en normal dag antar jag...tänkte slänga ihop ett litet fototips senare så håll utkik! :)

Nu ska jag vara med min familj så hörd senare :)
Hehe....en gammal header som jag har haft...:)

Siri #2


Underbar helg + Porträtt bilder

Denna helg + fredag har vart helt underbart kul! På Fredagen kom Några av mina kompisar från stallet och sovde över hos mig det var SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kul, vi åt pizza, köpte massa godis och hade det super mysigt och kul! Tyvärr tog jag inte så många bilder, men några på min kompis Siri, innan alla kom :)

På Lördagen åkte vi alla till stallet och hade det kul :D Och på Söndagen idag då, åkte bara jag, Mira och Siri till stallet och red ut det var superduper mysigt :)

Här kommer  några av bilderna på Siri:





Fredag den 13

Idag är det Fredag den 13, tror ni på att det är en otursdag? Jag tror bara att det är en myt ;)

I alla fall, idag ska min kompisar sova över hos mig vi ska ha SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kul och mer!

Glöm inte att rösta på en av dom tre finalisterna nu!! Sista dagen att rösta är idag! ---> KLICKA HÄR <--- För att rösta :)

This day...


Jaha då har ännu en dag på påsklovet gått......det har vart en bra dag, vaknade runt halv 11.....sen träffade jag min kompis Matilda vi var några timmar och hade skoj, sen åkte jag hem bytte om till tränings kläder, träffade Mira och vi åkte på fotbolls träning :)
Sen kom jag hem och har slappat lite...!


Tävling hos Ina!

Nu ska jag vara med i en till tävling hos denna tjej! Temat är "din bästa bild" och vill du också anmäla dig KLICKA HÄR!

Här är mitt bidrag:


Önska mig Lycka Till!


Tävling hos Siri och Kajsa!

Jag ska vara med i Kajsa och Siris fototävling, temat är djur och för att komma till deras blogg KLICKA HÄR!! Och för att anmäla dig så KLICKA HÄR !!!!

Detta är mitt bidrag:



Önska mig Lycka Till! :D

RÖSTA :)

Nu är det inte många dagar kvar man kan rösta på en av dom tre finalisterna! Ni har fram till den 14 April på er att rösta, så har ni inte redan röstat, så gör det NU :D Klicka HÄR för att rösta!

SÅ RÖSTA NU!

Dom senaste

Dom senaste dagarna har vi haft gäster, gått runt i stan, ätit god påskmiddag, spelat spel, vart på uttställning, fotat fåglar, fotat solnedgångar och ballonger och haft allmänt kul :)

Hoppas ni har haft en lika bra påsk som jag ^^

Only you can make yourself perfect.

Jag har inte kunnat blogga så mycket för att vi har haft gäster...men jag har tatt ganska mycket bilder så imorgon kanske jag hinner lägga ut några bilder ^^

Redigering - kan vara bra ibland!

Jag tänkte visa vad man kan göra med en bild när man redigerar den, och att det kan vara bra att man redigerar en bild ibland, för då ser den proffsigare ut, och man kan ta bort onödiga, störande saker som är med i bilden eller ljusa upp bilden. Här är en bild jag tog på Tiger, innan jag redierade den:
FÖRE:


Och det här är efter....bara några små ändringar men små ändringar gör så att bliden ser proffsigare och bättre ut, ser ni ändringarna?

Efter:


Så ett bra tips är alltså att ibland redigera bilderna för att t ex kunna ta bort störande saker som råkar komma med eller inte går att ta bort under fotograferingen. :)

Jag använder fotoredigerar programmet Gimp.

Lycka till!

Fortfarande sjuk

Som rubriken lyder så är jag fortfarande sjuk....Så jag har missat hela skolveckan för imorgon är det långfredagen så då är vi ledig, sen är det helg sen påsklov...:) men men....

Idag blir jag soffliggandes igen...:( Men jag har tänkt att göra ett inlägg om redigering :) Ska bara hitta bilderna först!

Just do it

Idag var första gången jag var ute på 2 dagar fast det känns som om jag inte har vart ute på en vecka typ :O det var faktiskt riktigt skönt! Imorse när jag vaknade hade jag 39 graders feber, men nu känner jag mig ganska bra :)
Jag har inte hunnit att ta några nya bilder men här kommer en från när jag fotograderade Tiger.

Länkbyte med Mira

Nu har jag gjort ett länkbyte med Mira!!!
Mira är en fotogalen tjej, och hennes blogg är sprängfylld med vackra, härliga och roliga bilder! Jag följer hennes blogg varje dag, och tycker att ni också borde göra det och lämna en kommentar!
Klicks HÄR för att komm till hennes blogg!

Rösta!!

Glöm inte att rösta på en av dom tre finalisterna i min fototävling!!
Om du vill rösta så klickar du HÄR och det tycker jag att du borde göra!! :D

Hemmaaaa

Idag är jag hemma från skolan igen igen! Fast jag mår mycket bättre nu än i går eftermiddags :)



Sjuk och jag hatar det...

Jag mådde ganska bra på förmidagen (stavning??) men på eftermidagen (stavning??) så blev det bara sämre och sämre....och nu mår jag uselt :( Hann i alla fall fota Tiger (min ökenråtta) lite innan jag var tvungen att ligga i soffan och se på tv hela eftermidagen....



Denna dag....

Eftersom att jag är sjuk idag och hittills har jag bara legat och kollat på tv3play så ska jag göra något vettigt....
typ som att fota, ända problemet är väl att jag har så dååålig inspiration just nu, och jag vill helst fota männsikor, och som ända jag fota är då: min syrra som oxå är sjuk som alltid vägrar att bli fotad eller min mamma? Eller jag då, men det tänker jag inte ge mig på...Så jag får väl ta och fota min ökenråtta då...:P

Jag blev så nöjd med fotografering på Siri för ett ganska långt tag sen så här har ni en bild från den dagen och vill ni se mer klciak HÄR och HÄR


Hemma o sjuk



Idag är jag sjuk så jag är hemma från skolan....Så jag ska försöka att ta det lugnt och återhämta mig! Glöm inte att rösta i finalen i tävlingen!!! :D

Jag kommer nog att upptadera bloggen ganska mycket idag!



Jag ser om NI fuskar!

När ni röstar i min tävling så får man bara rösta EN gång, och jag ser om ni röstar mer än en gång bara att ni byter namn, för jag ser om det är samma IP adress alltså samma person, så fuska inte för jag ser det! Och även om ni fuskar så kommer bara en av eran röst gällas!

Min bild har kommit till final!

Nu är det så att jag är med i en fototävling hos Mira, och jag kom till final, så jag skulle bli jätte glad om ni röstade på mig, klicka HÄR för att komma till inlägget där ni kan rösta!

Detta är mitt bidrag:


Så återigen, jag skulle bli jätteglad om ni röstade på mitt bidrag! :)


Dom tre finalisterna i tävlingen är....

Nu har jag valt ut tre finalister i min tävling med temat VÅR :)
1.  http://www.lovis.grote.nu/blogglasare/items/fototaevlingar.html
2. http://saracarolina.webblogg.se/2012/march/tavling-hos-miriamfotar.html#comment
3. http://mirasfotoblogg.blogg.se/2012/march/tavling-hos-miriam.html
Man får max rösta en gång och om du är en av finalisterna så får du inte rösta på DITT bidrag men på någon av dom två andras går bra!

Ni har fram till 14 April på er så rösta, rösta, rösta och LYCKA TILL!

Dagen blogg!1 April 2012

Anmäl dig/er till dagens blogg, skriv bara "Jag/vi är med" så är ni med.
För större chans att vinna så får ni gärna länka detta inlägg eller min blogg i eran blogg, då skriver ni på kommentarerna att ni har gjort det så jag vet!

Jag lottar imorgon kväll så lycka till!

Dagens blogg hos Annika

Jag är med i dagens blogg hos denna tjej: http://nilssonpettersson.blogg.se Om ni oxå vill vara med klicka där --------> http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/march/utkast-mars-31-2012.html#comment


Hej! Ni har just kommit till en fotogalen tjej! Jag heter Miriam och fotar med min Canon EOS 1100D. Jag älskar att fota och fotar så fort jag får chansen. Förutom att fota så rider jag, dansar och spelar fotboll. Har ni frågor eller tips så lämna en kommentar eller kontakta mig via: [email protected]. Gilla och följ mig gärna på bloglovin :) Kontakt: [email protected]

bloglovin bloglovin


RSS 2.0